Polikliniek Interne Geneeskunde

Voor Medisch Spectrum Twente in Enschede werkt onze Associate Partner Ed Goldsteen als interim afdelingsmanager Polikliniek Interne Geneeskunde. Als afdelingsmanager is het de primaire taak van Ed om de verschillende teams aan te sturen en zorg te dragen voor een prettige en veilige werkomgeving. Hij werkt dagelijks samen met een mix van verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, medisch specialisten, secretariaat en ondersteunende diensten.

Nieuwe mogelijkheden en efficiënte oplossingen

Dit maakt het een hele diverse en dynamische werkomgeving en een leuke uitdaging. Er wordt veel gevraagd van je flexibiliteit, kennis en inlevingsvermogen. Naast de dagelijkse aansturing participeert Ed in een aantal ziekenhuisbrede projecten, ondersteunt en adviseert hij het management en bewaakt hij planning en budgetten. Met zijn team werkt hij elke dag weer aan nieuwe mogelijkheden en efficiënte oplossingen. Vanuit zijn achtergrond brengt hij klant en resultaatgerichtheid.

Gezamenlijk werken

“Deze opdracht is een mooi vervolg op de ervaringen die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan binnen diverse ziekenhuizen als interim manager. De breedte van een Polikliniek als Interne Geneeskunde is erg interessant. Vanuit de organisatie krijg ik veel ruimte en vertrouwen om gezamenlijk te werken aan de zorg voor morgen”.

Een mooi voorbeeld van samen met een zorg organisatie werken aan de zorg voor morgen.

Enthousiast geworden en wil jij ook werken aan de zorg van morgen? Bekijk dan onze vacatures.