Radiologie

Onze collega Cristel Muitjens is bij Treant Zorggroep als interim projectleider verantwoordelijk voor het begeleiden van een investeringstraject voor de afdeling Radiologie. Treant Zorggroep is gevestigd in Drenthe, heeft diverse locaties en biedt ziekenhuiszorg en zorg thuis.

Werken aan de zorg voor morgen

De investering voor de afdeling Radiologie bestaat uit een CT en zes nieuwe buckykamers. Het traject heeft verschillende fases; oriëntatie, aanschaf, installatie en implementatie. Cristel begeleidt de projectgroep en werkgroep tijdens een aantal van deze fases.

Door haar achtergrond in de radiologie en ervaring als begeleider van een zelfde vervangingstraject binnen een ander ziekenhuis was ze als projectleider in staat om snel en efficiënt een project organisatie op te tuigen. Daarnaast gebruikt ze haar kennis als voormalig medisch beeldvormend laborant en leidinggevende van diverse afdelingen om de behoefte vanuit de organisatie op te halen en scherp te stellen. Ze werkt daarbij nauw samen met de afdeling inkoop en de diverse belanghebbenden binnen de organisatie. Een erg leuk traject waarbij werken aan de zorg voor morgen een belangrijke component is.

Medische technologie

Cristel vertelt: “Een investeringstraject als dit is altijd erg interessant, omdat je met zoveel verschillende onderdelen, belangen en partijen van binnen het buiten het ziekenhuis te maken hebt die uiteindelijk allemaal op elkaar dienen te worden afgestemd. Daarnaast is het erg leuk om mensen te inspireren om verder te kijken dan vandaag of morgen, omdat het om een langdurige inzet van medische technologie gaat”.

Een mooi voorbeeld van samen met een zorg organisatie werken aan de zorg voor morgen.

Enthousiast geworden en wil jij ook werken aan de zorg van morgen? Bekijk dan onze vacatures.