Organisatiescan Leiderschapspotentieel

Inzicht krijgen in leiderschapspotentieel en leiderschapsbehoefte binnen uw organisatie

De wetenschap dat tot 2040 de bevolking groeit en het aantal werkende mensen in de zorg blijft afnemen, vraagt organisaties om de zorg en de organisatie van de zorg, anders vorm te geven. Businesscares, als organisatie met jaren ervaring in de zorg en expertise op het gebied van leiderschap, heeft een scan ontwikkeld om inzicht te krijgen in het leiderschapspotentieel en de leiderschapsbehoefte binnen uw organisatie.

Het doel van de scan?

Met de verzamelde input van onze scan voeren we een analyse uit en ontwikkelen we, samen met u, een plan van aanpak om per organisatie eenheid of functiegroep leiderschapspotentieel boven tafel te krijgen, maximaal te benutten en aan te sluiten bij de leiderschapsbehoefte.

Hoe werkt de scan?

De scan bestaat uit het interviewen van mensen ‘dwars’ door de organisatie. Daarmee wordt enerzijds helder hoe leiderschapsontwikkeling op dit moment binnen de organisatie plaatsvindt en anderzijds wat er aan leiderschapsbehoefte is. De inzet is om de leiderschapsbehoefte te inventariseren aan de hand van kerncompetenties i.p.v. kennis vaardigheden en diploma’s.

 

Investering

De investering in uitvoer van de scan bedraagt 5 – 8 werkdagen.

Contact

Heeft u een vraag over de organisatiescan of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Laat uw gegevens achter  op onze contactpagina en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt ons ook bereiken op 06-58935723 of via karsten@businesscares.nl.

 

Download hier de flyer