Wie jarig is trakteert!

Vandaag, 15 jaar geleden schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel als ondernemer. Niet dat het me daar nou zou zeer om te doen was. Ik wilde vooral mijn kennis, ervaring en bovenal mijn ideeën over de (organisatie van de) gezondheidszorg verder brengen. En ik was van mening dat ik dat het beste kon doen als adviseur, projectleider of interim-manager. Een opdracht met een kop en een staart, met de distantie van een externe en met de betrokkenheid van een interne. En vanuit die opdracht, samen met de organisatie waar ik aan verbonden zou worden, invulling geven aan de zorg en behandeling zoals je die voor je vader en moeder, je partner, je kinderen of voor jezelf zou wensen.

Nu, 15 jaar later, noemen we dat “werken aan de zorg voor morgen” en doen we dat voor klanten die een vergelijkbare stip aan de horizon zien voor hun medewerkers, hun organisatie, hun regio of hun samenwerkingsverband en met mensen die dezelfde drive en passie hebben.

Ik prijs me zeer gelukkig dat ik dat al die jaren heb mogen doen en, zoals dat gaat bij feestjes, heb ik ook de neiging om even terug te kijken. Wat is er veel gebeurd en wat hebben we veel gedaan in die 15 jaar. Allemaal gericht op zorg en welzijn dicht bij jezelf en gericht op de toekomst. En ik blijf het heerlijk vinden om daar mee bezig te zijn, met mensen over te spreken en hen te inspireren en enthousiasmeren. Ik doe niets liever dan plannen en concepten te bedenken, uit te werken en te implementeren.

De opdracht die ik nu als kwartiermaker en projectleider van gezondheidscentrum Het Vlie in Emmeloord heb, heeft al deze facetten in zich. Ik ben er dan ook reuzetrots dat ik hier mijn steentje aan mag bijdragen en beleef daar veel plezier aan. Ik geloof erg in datgene we daar realiseren, als antwoord op de vele vragen waar de gezondheidszorg zich voor geplaatst ziet.
Maar zo zijn er natuurlijk nog veel meer mooie initiatieven en plannen. Als jubilerende onderneming willen wij ons daar blijvend voor inzetten.

Wie jarig is trakteert. Daarom bied ik dan ook graag drie dagen hulp aan door mijzelf of één van onze mensen bij het uitwerken van een goed idee, een initiatief of plan dat bijdraagt aan het werken aan de zorg voor morgen. Zodanig dat we samen de (organisatie) van de zorg zo maken, als dat ik het graag zou zien wanneer ik oud en hulpbehoevend ben.

Dus deel met ons je idee en wij komen je trakteren. Stuur je idee naar info@businesscares.nl!

Wilma Koch