Zorgwerkgeverschap voor morgen

De zorgvraag groeit en verandert en voortkomend uit onze ambitie ontwikkelen wij mee. In de organisatie van zorg lopen we voortdurend aan tegen de grens van wat nog kan. Deze grens wordt veroorzaakt door de toenemende en veranderende zorgvraag, maar vooral door personeelstekort.

We zijn in de zorg gewend om managers en directeuren te zoeken met heel gerichte kennis en ervaring, maar met de grote zorgvraag die op ons afkomt moeten we verder kijken. Zijn er ook geschikte mensen met de juiste competenties, zelfs als ze nog geen ervaring hebben in de zorg? Daarnaast zijn er in de eigen organisaties ongetwijfeld mensen die een volgende stap willen maken. Benutten we ook hun ambitie en enthousiasme?

Producten

Businesscares heeft hiervoor met en voor zorgorganisaties een achttal producten ontwikkeld om het arbeidsmarktvraagstuk aan te pakken en het beschikbare potentieel binnen en buiten de eigen organisatie te benutten (download de productkaart hieronder). Hiermee zetten we, samen met u, in op;

  • Vergroot de vijver
  • Benut je potentieel
  • Nodig voortdurend uit
  • Verzilver de diversiteit

Kortom vergroot de vijver en verzilver de vissen, dat is Zorgwerkgeverschap voor morgen.

Download hier de productkaart

Contact

Heeft u een vraag over werkgeverschap voor morgen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Laat uw gegevens achter  op onze contactpagina en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt ons ook bereiken op 06-58935723 of via karsten@businesscares.nl.